Sal’tare, natiune! Vesti bune! „A 4-a tinta” e gata sa-si scoata onorabila „capatana” la lumina. 9 mai! Atunci apare, concetatenilor! Si nu oricum, ci impreuna cu „Revista Flacara”. Exact asa cum va spusei (nah, belea!, ca m-am molipsit de la alde cumatru, care „fu” oltean de cand se stie!) in repetate randuri!
9 mai, care va sa zica! Ceea ce inseamna ca, in sus-pomenita zi, daca va veti misca frumusel fizicu’ d-acas’ si veti bate (vorba vine!) la usile oricarui chiosc de reviste si ziare, veti gasi si romanul subsemnatului pe taraba.
Sa faceti bine sa-l luati si sa-l cititi ca altfel ma sucar fleasca si nu mai mancati cu mine sare si pita! Clarissimo?
Uite colea si una bucata coperta asa cum mi-a fost „Dumneaei” trimisa de Alex Arion! Adica nefinisata! La modul ca, in momentul in care a fost gandita de graficianul Crime Scene-ului, Doamna Coperta nu continea exegeza semnata de George Arion. Nimeni altul decat (asa cum s-a intamplat si in cazul primului meu roman, „3 cu ghinion”) editorul coordonator al cartii mele.
Acu’, ca tot veni vorba de George Arion, nu ma pot abtine sa nu va spun ca ma simt al naibii de mandru ca cel mai mare autor de carti politiste din Romania este acelasi care isi pune semnatura pe prezentarea cartii mele! Nu-i mai putin adevarat ca ardeam (si ard inca) de nerabdare sa aflu ce impresie i-a facut lui George Arion „A 4-a tinta”. Acu’, sa v-o spun p-aia dreapta, cartea („A 4-a tinta”) va vedea inca de maine, vineri, lumina tiparului! Asa ca „moa” o va tine deja in manute pe la un doua, trecute fix, dupa pranz! Nu trebuie sa va ofticati! Veti avea si voi ocazia asta luni! Asa ca, tira (luni, evident!) la chioscul de ziare si luati cartea! Dar mai intai, rasfoiti si „Revista Flacara”. E musai pentru ca, pe de o parte, aveti ce citi in revista cu pricina, iar pe de alta, „A 4-a tinta” iese impreuna cu ea!
Ah, era sa uit! Astept comentarii!
Hai, pa!

Reclame